Oana: Pepe e un derbedeu, un mort, un needucat”

reportersite
14/03/11 ora:9:41am

Sâmbătă seara, Pepe şi-a făcut bagajele şi a plecat, pe şest, într-o vacanţă prelungită, în Europa. Luată prin surprindere, Oana a făcut o criză de nervi şi a declarat că soţul ei este deja mort pentru ea.

„Nu mă interesează ce face un derbedeu îndoielnic prin gesturi, afirmaţii şi comportament. Să mă ignore. Nu doresc informaţii despre el. Nu am ce afla despre un mort. El e un om mort pentru mine. Iar în mine a ucis orice urmă de sentiment pe care l-aş mai fi putut avea pentru el”, a declarat Oana.
“Viaţa mea este atât de frumoasă în lipsa lui, simt că respir mult mai bine, arăt mult mai bine, simt mult mai bine, transmit mult mai bine şi îmi merge mult mai bine. Cât de curând voi vorbi despre tot ce este nou şi minunat în viaţa mea din punct de vedere sentimental, profesional şi financiar. Am scăpat de blocajul pe care acest individ îl crease în viaţa mea. Cât despre declaraţiile lui că ştie ce fac eu… îmi e milă de el, sincer. S-ar întrista prea tare şi i-ar dispărea râsul ăla cretinoid de pe faţă, dacă ar şti ce fac eu cu adevărat. Sunt totuşi prea decentă să îi aduc la cunoştinţă. Să facă ce vrea cu viaţa lui. Pe mine mă interesa să aibă decenţă în declaraţii şi în atitudinea faţă de mine. A arătat că este un individ urât, needucat şi mincinos. A oripilat destui oameni cu atitudinea lui de cartier”, a mai spus Oana, citata de Click.