Milla Jovovich, marcată de scenele fierbinţi filmate cu Robert De Niro

14/09/10 ora:11:42am

Actriţa Milla Jovovich a declarat, într-un interviu recent, că scenele fierbinţi pe care le-a filmat alături de Robert De Niro pentru lungmetrajul “Stone” au fost extrem de dificile şi au făcut-o să plângă, deoarece s-a simţit “violată”, informează contactmusic.com.

Milla Jovovich, starul francizei “Resident Evil”, consideră că rolul ei din acest film, în care o interpretează pe soţia manipulatoare a unui condamnat, reprezintă cea mai mare provocare din cariera ei de până acum.

Jovovich, un fost model devenit actriţă de succes la Hollywood, a declarat că soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, este acela care o ajută de fiecare dată pentru a-şi regăsi echilibrul psihic la sfârşitul unei zile de filmare.

“Lucetta este cu siguranţă un personaj «tare». La fel au fost şi scenele de nuditate şi cele cu conţinut sexual. E dificil, mai ales atunci când trebuie să filmezi scene intime cu persoane pe care le-ai cunoscut în cursul aceleiaşi zile. E greu… m-am simţit violată”, a declarat actriţa într-un interviu acordat publicaţiei Los Angeles Times.

“Ajungi acasă complet răvăşită. Bietul meu soţ a trebuit să suporte şi să mă ajute să trec peste această situaţie”, a adăugat Milla Jovovich.

Milla Jovovich a jucat o gamă largă de roluri în filme precum “Întoarcerea la laguna albastră”, “Marea ameţeală”, “Hotelul de 1 milion de dolari”, “Păpuşa” şi “Ultraviolet”. Cunoscută în special pentru rolul din franciza “Resident Evil”, actriţa poate fi văzută în cel de-al patrulea film din această serie. Printre următoarele ei proiecte cinematografice se numără lungmetrajul “Stone”, în care joacă împreună cu Robert De Niro şi Edward Norton, şi versiunea 3D a clasicului “Cei trei muschetari”, regizat de soţul ei Paul W.S. Anderson, în care va interpreta rolul Milady de Winter.