Mihaela Radulescu ii da replica Andreei Marin: “As vrea sa se uite in ochii fiului meu si sa-i spuna ca are o mama groaznica”

25/09/11 ora:3:25pm

Cu toate că s spus că a iertat-o pe Andreea Marin pentru că a atacat-o din senin, Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine să nu-i transmită un mesaj:
„Aş vrea să uite în ochii fiului meu şi să-i spună: «Ayan, ai o mamă groaznică». Eu eram liniştită la Monte Carlo şi m-am trezit atacată din senin. Nu ştiu de ce a făcut asta, poate a avut un moment de rătăcire. Aş vrea să înceteze cu aceste atacuri. Nu ne face bine niciuneia dintre noi”, a declarat Mihaela Rădulescu, la Realitatea TV.
Mihaela a declarat că o iartă pe Andreea Marin, pentru declaraţiile dure de joi seara, din emisiunea pe care Robert Turcescu o realizează la B1 TV.

“Chiar dacă Andreea nu îşi cere scuze de la mine pentru acest gest, eu o iert. Poate a avut o zi mai proastă. Sper să aibă şi zile mai bune. Eu nu am nicio vină în acest scandal”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin Bănică a „luat foc”, joi, în direct la postul de televiziune B1, când incidentul în care a fost agresată de „reporteriţa” Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România.

Fosta vedetă a televiziunii publice o acuză pe Mihaela Rădulescu că a fost prietenă cu ziariştii pe care ulterior i-a arătat cu degetul, însă în momentul în care nu i-a mai convenit cum a fost tratată de aceştia s-a supărat pe toată ţara.

„Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?”, a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.