Matthew Perry, Chandler din “Friends”, dus de urgenta la spital

8/08/18 ora:12:22pm

Cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul de succes “Friends”, Matthew Perry are fani in intreaga lume, ce au fost extrem de ingrijorati sa auda ca actorul a fost dus de urgenta la spital.

matthew perryPerry a fost internat intr-un spital din Los Angeles pentru o perforatie gastro-intestinala extrem de grava, ce necesita, in mod obisnuit, o interventie chirurgicala de urgenta, potrivit Daily Mail. Perforatia intestinala poate duce la septicemie daca nu e tratata corespunzator, ce poate fi fatala.

Nu se stie exact ce a cauzat starea grava a vedetei de 48 de ani. Un reprezentant al lui Perry a declarat ca actorul “e foarte recunoscator pentru grija exprimata de toti si cere sa nu fie deranjat cat timp se vindeca.”

Fani din intreaga lume si-au exprimat ingrijorarea si i-au urat insanatosire grabnica actorului cat timp se recupereaza dupa operatie. Se pare ca Perry e acum in afara oricarui pericol.

Perry a vorbit in trecut despre dependenta lui de alcool si de medicamente in timpul filmarilor pentru “Friends”, in incercarea de a aduce in atentia publicului o problema extrem de raspandita in Statele Unite ale Americii.

digi-film.ro