Keanu Reeves la prima iesire in public cu o iubită, după 20 de ani de la o tragedie care i-a marcat viața

5/11/19 ora:1:50pm

Keanu Reeves a ieșit în public cu noua iubită pentru prima dată în ultimii 20 de ani.

Actorul de origine libaneză a evitat timp de zeci de ani să isi prezinte public vreo iubită, după ce în 1999 fiica lui s-a născut moartă, iar logodnica sa a fost ucisă într-un accident de mașină, la aproape doi ani distanță, potrivit Daily Mail.

Însă recent, actorul de 55 de ani a venit pe covorul roșu însoțit de Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani. Cei doi s-au afișat la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci, în Los Angeles.

Actorul a purtat un costum negru, la care a asortat o cămașă tot de culoare neagră, în timp ce noua sa iubită a purtat o rochie lungă, de culoare albastră.

Keanu a colaborat cu Alexandra la redactarea cărților sale de poezie, “Ode To Happiness” și “Shadows”, lansate în 2011 și 2016. Ea a creat ilustrațiile pentru cele două volume. De altfel, Keanu și Alexandra dețin împreună editura X Artists’ Books.

Absolventă a colegiului Swarthmore, Grant este mai mult artistă decât actriță. Trăiește în Los Angeles și folosește valențele limbajului și colaborările cu scriitorii ca sursă de inspirație pentru ilustrații în pictură, desen, sculptură și artă video.

Născută în Ohio, Grant a devenit artistă după ce a absolvit colegiul, în 1994, cu o diplomă în istorie și studio art. Ea și-a cultivat talentul artistic încă din anii copilăriei, când a trăit în mai multe țări (Mexic, Spania și Franța) și și-a expus lucrările în cele mai prestigioase spații culturale din lume, precum Galerie Gradiva din Paris, The Harris Lieberman Gallery din New York și Los Angeles County Museum of Art (LACMA), unde a venit sâmbătă cu Keanu Reeves.

Alexandra și-a folosit talentul pentru a fonda proiectul filantropic grantLOVE, în 2008, care produce și vinde lucrări originale în beneficiul artiștilor și al organizațiilor non-profit.

Cu câteva săptămâni în urmă apăruseră zvonuri despre o relație a lui Keanu Reeves, notează Daily Mail.

Cei doi au fost fotografiați într-o ipostază care sugera că între ei ar fi mai mult decât prietenie, la ieșirea dintr-un sushi bar de pe Sunset Boulevard din Los Angeles.

Alexandra a fost fotografiată atunci în timp ce își ținea capul pe umărul actorului.

Pentru Keanu Reeves este prima relație după decenii întregi de singurătate. Dar asta nu a împiedicat apariția multor speculații despre viața lui sentimentală. El a avut anterior legături cu Amanda De Cadenet și Claire Forlani, dar nimeni nu știe cât de serioase au fost aceste relații.

Presa a scris și despre o relație secretă cu fosta parteneră din “Speed”, Sandra Bullock, cu care a avut o chimie remarcabilă pe ecran. Cei doi au recunoscut ulterior că au avut o atracție în timpul filmărilor, dar au precizat că nu au fost niciodată împreună.

În anii ’80, Keanu a avut o relație cu Jill Schoelen, pe care a cunoscut-o la filmările pentru “Babes in Toyland” (1986).
În anii ’90, el a mai fost văzut și în companie regizoarei Sofia Coppola; cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru “Dracula”, regizat de tatăl Sofiei, Francis Ford Coppola.

Cea mai cunoscută relație a lui Keanu Reeves a fost, însă, cea cu actrița Jennifer Syme. Au început să se întâlnească în 1998, iar un an mai târziu, Syme a rămas însărcinată. Cei doi așteptau o fetiță, însă, din nefericire, aceasta a murit la naștere.

Din păcate, n-a fost singura tragedie din viața lui Keanu Reeves: în 2001, Syme a intrat cu mașina sa, un Jeep Grand Cherokee, în câteva mașini parcate pe o stradă din Los Angeles și a murit pe loc. Avea doar 28 de ani.

De atunci, actorul nu a mai avut nicio relație serioasă. Apariția ALexandrei în viața lui este o veste bună pentru toți fanii săi care îl admiră pentru talentul său artistic, dar și pentru modestia de care dă dovadă.

stirileprotv.ro

eva.ro