Iulia Albu a facut circ in Dubai, pe banii statului roman

4/05/12 ora:9:50am

Participarea Iuliei Albu, luna trecută, la Târgul de mirese din Dubai, alături de câţiva designeri români, a fost de pomină. Şi acolo, ca şi în ţară, ea s-a ţinut numai de scandaluri, scrie Libertatea.

Designerii români prezenţi, la începutul lunii aprilie, la “The Bride Show Dubai 2012” n-au ţinut cont că participarea lor a fost posibilă cu ajutorul financiar oferit de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi de Centrul român pentru Promovarea Investiţiilor Străine, împreună cu asociaţia patronală din industria textilă şi, în loc să reprezinte ţara cu decenţă, s-au pus pe scandal, fără să ştie însă că, din umbră, sunt supravegheaţi de un reprezentant al ministerului.

Mărul discordiei? Spaţiul de 80 de metri pătraţi pus la dispoziţia expozanţilor români. Iulia Albu, care a venit si ea la Dubai, a ajuns mai târziu la standul care îi era repartizat, şi cum l-a găsit ocupat de Ştefan, fratele designerului Laura Olteanu, a început să tipe, după care a impins umerasele cu rochiile de seară şi de mireasă ale acesteia, spre stupoarea celor prezenţi. Mai mult, creatorii de modă autohtoni au considerat deplasarea ca pe o vacanţă, mulţi dintre ei fugind la plajă sau la shopping, în loc să-şi promoveze creaţiile pe care le-au dus în statul arab pe banii primiţi de la buget.