Florence and The Machine și Thirty Seconds to Mars vin la Electric Castle 2019 

20/11/18 ora:3:33pm

Grupurile Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars (foto) şi Bring Me the Horizon vor fi capetele de afiş ale festivalului Electric Castle 2019, care va avea loc în perioada 17 – 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj.

Florence and the Machine este un grup britanic indie rock înfiinţat în anul 2007 de cântăreaţa engleză Florence Welch. Trupa a devenit celebră graţie calităţilor vocale deosebite ale solistei şi pentru show-urile sale spectaculoase şi excentrice. Stilul abordat evocă în acelaşi timp pop-ul britanic al unor artişti precum Kate Bush, PJ Harvey şi Siouxsie & the Banshees, dar include şi influenţe soul din perioada de glorie a casei de discuri Motown. Grupul Florence and the Machine a lansat patru albume de studio – „Lungs”, „Ceremonials”, „How Big, How Blue, How Beautiful” şi „High as Hope” -, şi a primit şapte nominalizări la premiile Grammy.

Câștigător de Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezența sa la Electric Castle 2019 alături de fratele său, Shannon Leto; altfel spus, 30 Seconds to Mars este oficial pe afișul viitoarei ediții a festivalului.

Cel mai recent album al trupei, America, este promovat printr-un turneu mondial ce ajunge astfel și în România, oferind publicului cea mai ambițioasă producție semnată până acum de trupă. Iar asta nu este puțin lucru pentru acești artiști care, pe lângă un șir copleșitor de premii, dețin chiar și un record Guinness.

Nu oricine are capacitatea lui Jared Leto de a jongla între producții majore de Hollywood și arene pline de zeci de mii de fani, dar în spatele reputației de megastar stă un muzician ce a reușit să vândă peste 15 milioane de albume în cele două decenii de la lansarea trupei.

Walk on Water, Rescue Me, Kings and Queen sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars, marcând un stil nou, cu puternice influențe electro, în muzica trupei.

Printre numele care vor mai concerta la Electric Castle 2019 se mai numără Metric, Boys Noize, The Vaccines, Chinese Man, While She Sleeps, TOMM¥ €A$H, SOFI TUKKER, Kronos Quartet, MONO (Japan), Viagra Boys, Lemaitre sau Handsome Furs.

Prețul biletelor la Electric Castle 2019 începe de la 399 de lei pentru un abonament pentru toate zilele de festival și 499 lei pentru abonament cu acces în camping. Biletele la Electric Castle 2019 se vor scumpi însă și vor ajunge să coste 549 lei, respectiv 649 lei.

sursa: digi24.ro