Eva Herzigova a nascut un baietel

30/03/11 ora:8:10pm

Eva Herzigova a n\scut un b\ie]el, care a primit numele Philip, pe 13 martie, în clinica Portland Hospital din Londra, renumitul model ceh devenind astfel mam\ pentru a doua oar\, a confirmat agentul de pres\ al vedetei, citat de people.com.

Modelul în vârst\ de 38 de ani are deja un fiu, George, în vârst\ de trei ani, cu iubitul ei, Gregorio Marsiaj.

Eva Herzigova [i omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o rela]ie din anul 2001.

Eva a fost c\s\torit\ între anii 1996 [i 1998 cu Tico Torres, tobo[arul trupei Bon Jovi.

Eva Herzigova [i-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, dup\ ce a câ[tigat un concurs de frumuse]e organizat la Praga de compania francez\ Metropolitan Models. În mai 1994, firma american\ Sara Lee a lansat o campanie publicitar\ bazat\ pe fotografiile modelului ceh, în urma c\reia Eva Herzigova a devenit celebr\ pe plan mondial, fiind numit\ “Miss Wonderbra” mult timp dup\ aceast\ campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria’s Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss [i a devenit unul dintre manechinele vedet\ ale agen]iei Elle.

În prezent, Eva Herzigova este imaginea produc\torului elve]ian de ceasuri de lux Chopard, iar în 2010 a ap\rut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana al\turi de alte dou\ modele celebre – Claudia Schiffer [i Naomi Campbell.