Demi Lovato, prima declaraţie după internarea pentru supradoză: “Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca”

6/08/18 ora:12:33pm

Cântăreaţa şi actriţa americană Demi Lovato a făcut prima sa declaraţie după ce a fost spitalizată în urma unui presupus abuz de droguri, informează DPA.

demi lovatoDemi Lovato a fost dusă de urgenţă la un spital din Los Angeles pe 24 iulie în urma unei presupuse supradoze de heroină.

Duminică, vedeta în vârstă de 25 de ani a postat pe contul său de Instagram un mesaj de mulţumire adresat familiei şi medicilor.

“Fără ei nu aş mai fi fost aici scriind această scrisoare pentru voi toţi”, a mărturisit artista.

“Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca şi a mă concentra (…) pe drumul spre recuperare. Dragostea pe care mi-aţi arătat-o cu toţii nu va fi niciodată uitată. (…)Voi continua să lupt. Demi.”, a scris ea.

Numeroşi colegi de breaslă şi personalităţi, printre care interepreţii Bruno Mars şi Adam Lambert, au reacţionat în urma incidentului de luna trecută postând mesaje de susţinere.

“Îmi place @DDLovato atât de mult. Mi se frânge inima că are de trecut prin asta”, a scris pe Twitter gazda TV Ellen DeGeneres transmiţând totodată artistei şi familiei sale toată dragostea ei.

În trecut, Lovato a fost una dintre personalităţile care au vorbit deschis despre dependenţa lor de droguri şi despre problemele psihologice. Ea a fost tratată pentru probleme de alimentaţie şi a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară.