Colin Firth, scrisoare către fostul amant al soției: „Știu că și tu suferi”

12/03/18 ora:2:17pm

Livia și Colin Firth (actorul din King’s Speech) au ajuns în atenția presei în urma unor dezvăluiri făcute de jurnalistul italian Marco Brancaccia. Acesta a făcut publică relația pe care a avut-o cu soția actorului în perioada 2015-2016, relație confirmată și de Livia Firth. În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie și el o scrisoare fostului amant al soției care s-a transformat în hărțuitor.

livia colin firthMarco Brancaccia și soția lui Colin Firth se cunosc încă din copilărie, potrivit The Times. După ce Livia a decis să pună capăt aventurii, jurnalistul a început să o hărțuiască și să o urmărească, i-a trimis numeroase email-uri, amenințări și mesaje indecente, iar aceste lucruri l-au determinat pe celebrul cuplu să depună plângere la poliție.

Jurnalistul este acuzat că a trimis actorului și fotografii indecente cu soția acestuia, fapt ce l-a făcut pe Colin Firth să depună plângere la poliție, dar și să-i scrie acestuia o scrisoare. Ca răspuns la un mail în care Brancaccia oferea detalii despre relația cu Livia Giuggioli, Colin Firth i-a trimis o scrisoare. „M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi,” a scris actorul, citat de Daily Mail.

Jurnalistul a povestit pentru Daily Mail că relația cu Livia a început după o petrecere care a avut loc la casa actorului din Italia, în vara anului 2015. În acea perioadă, Livia era hotărâtă să divorțeze de Colin Firth.

„M-am îndrăgostit nebunește de Livia. Simțeam că este femeia vieții mele. Am iubit-o foarte, foarte mult,” a spus Brancaccia, adăugând că acuzațiile de hărțuire sunt „prostii” și că adevărata poveste este „un cuplu celebru încearcă să ascundă o relație extraconjugală”.

Soții Firth sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi fii, Luca, 16 ani și Matteo, 13 ani. Cei doi s-au cunoscut în Columbia în 1995, în timpul filmărilor pentru BBC a unei adaptări a romanului Nostromo, de Joseph Conrad.

digi24.ro