Ce a făcut Angelina Jolie pentru a se răzbuna pe Brad Pitt

4/02/19 ora:1:11pm

Pentru a se răzbuna pe Brad Pitt, despre care a auzit că s-a cuplat în secret cu Charlize Theron, Angelina Jolie ar fi decis să se apropie de un alt bărbat. Şi ceea ce ste mai şocant este că ea l-ar fi ales pe al doilea soţ al lui Jennifer Aniston, Justin Theroux.

Revista „Life & Style”, susţine că Angie l-ar fi primit în viaţa sa pe actorul Justin Theroux (47 de ani). Culmea este că Theroux a fost al doilea soţ al actriţei Jennifer Aniston (49 de ani), între anii 2015-2017.

Angelina a fost multă vreme criticată pentru că i l-a suflat pe Brad Pitt tot lui Aniston. Brad a fost soţul lui Jennifer Aniston între anii 2000 şi 2005. Luna trecută, Angelina ar fi fost în vacanţă, în secret, cu Theroux, la Cabo, în Mexic. Ba mai mult decât atât, ea l-ar fi prezentat pe acesta şi copiilor săi la o cină discretă în Los Angeles. “Justin credea că e prea devreme, dar Angie a insistat. Băieţii l-au adorat imediat, iar fetele l-au găsit gentil, scrie „Life & Style”. Justin Theroux a fost de asemenea impresionat de copii.

click.ro