Casatoria lui Kate Moss cu Jamie Hince a fost “o gluma”

reportersite
17/10/10 ora:7:20pm

Kate Moss [i muzicianul Jamie Hince s-au c\s\torit “în glum\” în Sicilia, în august, pentru a o distra pe feti]a top modelului britanic, Lila Grace, informeaz\ thesun.co.uk.

Mai multe publica]ii britanice informau vineri c\ top modelul Kate Moss s-a c\s\torit în secret cu muzicianul Jamie Hince, în luna august. Specula]iile au fost alimentate de o serie de fotografii care indicau c\ cei doi s-ar fi c\s\torit la o biseric\ din Sicilia.

“A fost o ceremonie lini[tit\, dar romantic\. Kate a avut o via]\ destul de turbulent\, dar este o romantic\ în adâncul sufletului. Planurile au fost ]inute secrete pentru c\ a[a [i-a dorit Kate, s\ celebreze pur [i simplu dragostea lor. Nu a ]inut niciodat\ la conven]ii sau tradi]ii, îns\ Jamie i-a fost al\turi la bine [i la greu [i a[a a crezut ea c\ trebuie s\ procedeze”, a spus o surs\, citat\ de mai multe publica]ii britanice.

“Kate a râs când a auzit pove[tile despre nunt\. Ea [i Jamie au vrut doar s\ o distreze pe Lila”, a spus o alt\ surs\ apropiat\ top modelului.

Totodat\, agen]ia de modelling care o reprezint\ pe Kate Moss a dezmin]it informa]iile privind c\s\toria acesteia cu Jamie Hince.

Chitaristul Jamie Hince, în vârst\ de 41 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat pân\ în prezent trei albume – “Keep On Your Mean Side”, “No Wow” [i “Midnight Boom” -, foarte l\udate de critic\.

Devenit\ celebr\ dup\ ce a pozat într-o reclam\ din anii ’90 pentru Calvin Klein, al\turi de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de mod\ Sadie Frost, fosta so]ie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ]inut prima pagin\ a tabloidelor britanice cu rela]ia sa turbulent\ cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o rela]ie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiic\ în vârst\ de opt ani – Lila Grace. În anii ’90, ea a avut o rela]ie [i cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a ap\rut pe copertele a peste 300 de reviste de mod\ din întreaga lume. Ea este cunoscut\ pentru în\l]imea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apari]iile în numeroase campanii publicitare, pentru rela]iile personale zbuciumate [i pentru stilul de via]\ petrec\re]. Kate Moss ocup\ locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alc\tuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicat\ într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce “priza” ceea ce p\rea a fi cocain\. Top modelul nu a fost pus sub acuza]ie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare cu firme importante precum Chanel, Burberry [i H&M. Dup\ scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei [i chiar [i-a dublat averea.