UPDATE: Cantaretul Mihai Constantinescu a facut un nou stop cardio-respirator si si se afla in stare critica

14/05/19 ora:9:24am

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, luni, in urma unui stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum Mihai Constantinescu este la Terapie Intensiva.

 UPDATE: Celebrul cântăreţ Mihai Constatinescu este acum în stare critică. Artistul a mai făcut un stop cardiac la spital şi este în comă. Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, în spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse RomaniaTV.net, starea cântăreţului este una deosebit de gravă. Mihai Constantinescu a suferit în total şase stopuri cardiace, fiind resuscitat cu succes de fiecare dată. Din păcate, cântăreţul se află în comă de gradul IV, iar şansele să îşi mai revină sunt extrem de mici – sub 3%.

Constantinescu si-a anulat in luna martie cateva concerte din cauza starii de sanatate, fiind cunoscut de multa vreme cu probleme cardiace.

In anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei interventii chirurgicale la Sectia Clinica Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, cu diagnosticul stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, insuficienta mitrala gradul 3/4, insuficienta tricuspidiana gradul 2, hipertensiune pulmonara medie.

In anul 2017, artisul a fost supus unei noi interventii chirurgicale, dupa ce valva mitrala a avut o disfunctie.