Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, si iubitul ei, Alex Mataev, s-au mutat in SUA

2/04/19 ora:7:29pm

Alexandra Dragnea, fiica şefului PSD, a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde trăieşte o frumoasă de dragoste cu cantaretul Alexandru Maţaev.

Alexandra Dragnea are 24 de ani şi a terminat Facultatea de Limbi Străine. Fiica lui Liviu Dragnea a fost surpinsă, în repetate rânduri, în compania bărbatului care i-a furat inima şi a convins-o să îl urmeze tocmai în Statele Unite ale Americii. Alexandru Maţaev, fost concurent din Republica Moldova în emisiunea X Factor 2013.

Cei doi s-a cunoscut atunci când acesta îşi încerca norocul la X Factor. Cu melodii bine alese şi balade romantice a la Bon Jovi, Alex a ajuns nu doar în finala concursului, ci a intrat şi în graţiile Alexandrei, care i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip.

Alex Maţaev era cunoscut în Republica Moldova chiar şi înainte de a deveni finalist X Factor, căci el a participat la un concurs de talente în ţara natală şi a reuşit să impresioneze juriul, ajungând până în etapa finală. În România, a convins juriul X Factor şi s-a bucurat de aprecierea antrenoarei sale, Delia. Nu a reuşit totuşi să îşi creeze un nume în industria muzicală din România, dar a decis să nu renunţe la visul şi pasiunea sa, aşa că şi-a luat iubita şi a plecat în Statele Unite Americii.

Potrivit imaginilor pe care le încarcă pe pagina personală de Facebook, America le prieşte de minune lui Alex Maţaev şi Alexandrei Dragnea.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ene 03/04/2019 la ora 21:31 -

    au ceva banutzi primiti ? acolo trebuie sa arate din ce traiesc si de unde au banii .