ABBA a publicat prima fotografie după reuniunea de 35 de ani

21/06/18 ora:9:44pm

După ce şi-a surprins fanii anunţând o reuniune, trupa ABBA a publicat zilele trecute o fotografie dintr-un studio de înregistrări, ca dovadă că membrii formaţiei lucrează în prezent la piese noi.

ABBA 35Membrii formaţiei suedeze ABBA au anunţat în luna aprilie că au compus şi vor înregistra primele lor cântece de la despărţirea din 1982. Astfel, trupa urmează să lanseze două melodii – „I Still Have Faith In You“ şi încă o melodie – în cadrul unei emisiuni TV speciale ce va fi difuzată în noiembrie, înainte de un turneu „virtual“ cu holograme ale trupei ABBA, ce va avea loc în 2019, anunta Adevarul.

Gorel Hanser, managerul trupei în prezent, a publicat prima dovadă fotografică potrivit căreia cei patru artişti colaborează din nou. El a publicat o imagine dintr-un studio, pe contul de Instagram al trupei. Fotografia prezintă grupul înregistrând la studioul RMV din Stockholm. În acest studio, aflat în central oraşului, Benny Andersson a lucrat timp de mulţi ani, arată unsitedemuzică.ro.

„Una dintre aceste melodii sună de parcă am fi scris-o pentru ABBA astăzi. Cealaltă, însă, pare că ar fi putut fi scrisă pentru acest grup şi în anul 1972“, a spus Benny Andersson despre noile cântece.

Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au despărţit în 1982.