A murit Robin Gibb, solistul trupei Bee Gees

21/05/12 ora:9:29am

Robin Gibb, cântăreţul grupului britanic emblematic Bee Gees, a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, după o lungă luptă împotriva cancerului, a anunţat familia acestuia.

Fostul solist, membru fondator al grupului disco Bee Gees, s-a aflat timp de câteva zile în comă, în aprilie, într-un spital din Londra, după ce a contractat o pneumonie. Doctorii nu i-au dat atunci mari şanse de supravieţuire, însă şi-a revenit în mod spectaculos.

„Este foarte, foarte bine. Nu pot să cred… Dă din cap şi, când îl întrebăm ceva, răspunde”, declara Dwina, soţia acestuia după ce cântăreţul a ieşit din comă.

Cântăreţul fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte „fantastic”.

Robin Gibb -care era vegetarian şi nu consuma alcool sau alte substanţe nocive – suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Anul trecut, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.