Tuesday , April 16 2024

Simona Gherghe pleaca de la "Acces direct". Vezi cine o va inlocui!

simona-gherghe

Se zvonea acum cateva saptamani că Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct, din diverse cauze, iar prezentatoarea a negat informaţiile la vremea aceea. Acum, prin trustul Intact se vorbeşte iarăşi despre emisiunea moderată acum de blondă.
Se pare că, din toamnă, locul Simonei va fi ocupat de Adrian Artene, care va rămâne în curând fără emisiunea-tabloid de seară pe care o prezintă acum la Acasă TV, scrie Libertatea.
Se mizează pe prezenţa carismatică a acestuia pentru a continua succesul cunoscut în ultima vreme de emisiunea Acces Direct, care se bate pentru supremație cu Happy Hour (PRO TV), emisiune prezentată de Cătălin Măruţă şi difuzată în acelaşi interval orar. Cel mai probabil, Artene va primi o mână de ajutor din partea Octaviei Geamănu, frumoasa lui iubită și viitoare soție, care acum prezintă Observatorul Special.
Ce va face Gherghe? Prezentatoarea care a împlinit recent 11 ani de Antenă nu va rămâne pe dinafară. Se vorbește despre un proiect nou-nouţ, tot în acelaşi trust, dar Simona are ușa deschisă și către Observatorul de la ora 19.00, Observatorul Special sau Observatorul de noapte.
Simona a vrut să-și dea demisia în urmă cu trei luni, pe motiv că nu mai suportă formatul emisiunii, ajungând la concluzia că bârfele și mondenitățiile nu sunt de ea. Șefii nu i-au acceptat momentan demisia si nici nu i-au umblat la salariu.
Un alt zvon, privind tot o schimbare, este acela potrivit căruia Teo Trandafir va avea şi ea o emisiune la Acasă Tv, începând cu această toamnă.

Vezi si

Furie stârnită de un plan de tururi private de 5.000 de euro în Acropole

Un plan al Ministerului Culturii Greciei de a oferi tururi private ale Acropolei, la un …

One comment

  1. Mi-ar pare rau sa nu mai prezinte emisiunea mea preferata!