Saturday , April 20 2024

Fata cea mare a lui Gigi Becali se marita

Gigi Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lui. Fiica lui cea mare, Teodora, absolventa de ASE, se marita la toamna.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat  că Teodora Becali a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mihai, un tânăr care provine dintr-o familie respectată şi înstărită din Dobroesti, pe placul finanţatorului Stelei.

Frumoasa Teodora şi logodnicul ei, Mihai Theodor Mincu (28 ani), sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori de paparazzi.

Potrivit unor surse ale jurnaliştilor WOWbiz.ro, nunta fiicei omului de afaceri va avea loc chiar toamna viitoare, în luna octombrie şi se anunţă evenimentul anului.

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este interminabilă. Ar putea fi invitate în jur de 700 de persoane la petrecerea care va succeda ceremonia religioasă.

Teodora Becali a absolvit ASE-ul  si este şi un model în materie de stil vestimentar printre prietenele ei, moştenitoarea lui Gigi purtând mereu ţinute în tendinţe şi accesorii de lux.

 

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …