Friday , April 19 2024

Fanii au luat cu asalt site-urile de vânzare a biletelor la primele concerte ale trupei Spice Girls

Celebrele Spice Girls au anunţat mai multe date de concert în cadrul viitorului lor turneu britanic din 2019, iar fanii au luat deja cu asalt site-urile care au pus în vânzare, sâmbătă dimineaţă, biletele pentru primele lor spectacole, relatează AFP, preluata de Agerpres.
“Mulţumim tuturor pentru incredibila voastră reacţie, suntem atât de nerăbdătoare să vă vedem”, a scris pe Twitter cea mai vestită ‘girls band’ din istoria muzicii. Trupa pop a anunţat luni plecarea în turneu, fără Victoria Beckham în componenţă, care a devenit o respectabilă stilistă în lumea modei.


Turneul va începe la 29 mai pe Etihad Stadium din Manchester şi se va încheia la jumătatea lunii iunie cu alte trei spectacole pe stadionul Wembley din Londra.
Creat pentru un casting în 1994, cvintetul de fete a cunoscut succesul cu primul single ‘Wannabe’ din 1996, care s-a ajuns pe primul loc în topurile a aproape 30 de ţări, lansând un fenomen internaţional comparat cu Beatlemania.
Iniţial, grupul a avut cinci componente: Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Mel B (Scary Spice) şi Geri Horner, fostă Halliwell (Ginger Spice).
Trupa britanică s-a reunit pentru a susţine un turneu în 2007-2008, iar membrele sale au lăsat să se înţeleagă că ar putea să se reunească din nou în 2018.
“2 Become 1” a fost cel de-al treilea single al grupului Spice Girls şi a devenit Christmas Number One Single în topul britanic în 1996. (Agerpres)

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …