Doar unul din 10 tipuri de iaurt este fabricat 100% din lapte românesc şi două din 10 conţin adaosuri proteice. Mai mult, nouă din zece tipuri de...

Frank Cooper, un nutriționist celebru din Austalia care a analizat podgoriile din toată lumea, a ajuns la concluzia că în cele mai multe vinuri există substanțe extrem de nocive care, încălzite, ne pot îmbolnăvi grav. Cooper spune că mulți oameni au alergie la vin, dar nici măcar nu bănuiesc. Simptomele sunt durerile de cap, sinusurile înfundate etc. Și...

Obsesia modernă pentru curăţenie lipseşte organismul de microbii buni, care întăresc imunitatea. Astfel, suntem mai sensibili la alergii şi boli autoimune. Măsurile de igienă au salvat milioane de vieţi de-a lungul timpului, au eradicat dizenteria şi holera, însă, duse în extrem, au lăsat oamenii descoperiţi în faţa altor boli. Reducerea expunerii la...