Doar unul din 10 tipuri de iaurt este fabricat 100% din lapte românesc şi două din 10 conţin adaosuri proteice. Mai mult, nouă din zece tipuri de...

Specialiştii în nutriţie recomandă ca după perioada sărbătorilor de iarnă, cu mese foarte bogate, să se revină la o alimentaţie sănătoasă, iar în cadrul acesteia un loc important să îl ocupe iaurtul. “După perioada aceasta grea din punct de vedere nutriţional de sărbători se remarcă un plus de greutate prin îngrăşare. Trebuie să ne revenim...

Lapte praf, emulgatori sau chiar şi… extract de gândaci! Acesta poate fi conţinutul iaurturilor pe care le consumăm. Insectele sunt folosite de unele companii, care colorează astfel produsele, iar CNN a realizat un reportaj despre această metodă, care tot mai mult îi nemulţumeşte pe consumatori. Iaurtul de căpşuni are culoarea roz nu datorită fructelor,...

Pe timp de iarnă, este mai greu să-ţi păstrezi tonusul şi energia pe durata întregii zile. De aceea, trebuie să ai în meniu alimentele de care organismul are nevoie. Un pumn de nuci consumat zilnic poate reduce cauzele problemelor cardiace, potrivit foodstory.ro. Totuşi, nucile sunt foarte bogate în substanţe grase, aşa că mănâncă-le cu mere sau în salate. Un...

romfour romfourromfour romfourromfourromfourromfour