Friday , March 29 2024

Zimbru Siret a ocupat locul secund la turneul semifinal

Echipa de juniori A antrenată de Alin Fercalo și Cristi Ciobanu a încheiat competiția desfășurată zilele trecute pe stadionul “9 Mai” din Siret cu un bilanț de două victorii, un egal și o înfrângere 

Zimbru Siret a ocupat locul secund la turneul semifinal al Campio­natului Național rezervat echi­pelor județene de juniori sub 19 ani. Echipa antrenată de Alin Fercalo și Cristi Ciobanu a încheiat competiția desfășurată zilele trecute pe stadionul “9 Mai” din Siret cu un bilanț de două victorii, un egal și o înfrângere: 2-1 cu Sporting Iași, 5-4 cu FC Suciu de Sus (Maramureș), 1-1 cu LPS Bacău, respectiv 0-1 cu Sporting Apahida (Cluj).

“Am fost la un pas de final-four-ul național. Cu mai multă muncă și cu puțin noroc, am fi ajuns acolo. Mulțumim jucătorilor care au luptat până la ultima picătură de energie, oa­menilor din tribună și celor care au bun umărul la buna organizare”, a precizat antrenorul Zimbrului Siret.

Alin Fercalo și Cristi Ciobanu au mizat la turneul semifinal pe următorul lot de jucători: Alexandru Scorbohaci – Florin Chiseliță, Valentin Şorodoc, Armand Şvichi, Samuel Fediuc, George Boinicu, Gabriel Vatamaniuc, Matei Stroe, Lucian Ionel, Erik Andriiciuc, Dănuț Băni­lean, Ionuț Bologa, Alexandru Bi­tă, Mihai Cost, Silviu Boiciuc, Andrei Galan, Petruț Sebastian, Sebastian Şindilaru.

Rezultatele turneului semifinal:

FC Suciu de Sus – Sporting Apahida 0-8

Sporting Iași – Zimbru Siret 1-2

LPS Bacău – Sporting Iași 3-1

Zimbru Siret – Sporting Apahida 0-1

Zimbru Siret – FC Suciu de Sus 5-4

Sporting Apahida – LPS Bacău 7-1

FC Suciu de Sus – LPS Bacău 0-2

Sporting Apahida – Sporting Iași 1-1

LPS Bacău – Zimbru Siret 1-1

Sporting Iași – FC Suciu de Sus 1-2.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …