Thursday , April 25 2024

Wozniacki, invinsa de Caroline Garcia. Simona Halep, obligata sa o invinga pe Svitolina

garcia

Caroline Wozniacki a pierdut ultimul meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanlor, in fata Carolinei Garcia (foto), scor 6-0, 3-6, 5-7. Confruntarea a avut un final de infarct.

In urma acestui rezultat, Simona Halep este obligata sa o invinga pe Elina Svitolina, deja eliminata, pentru a merge in semifinale. In caz contrar, Garcia se va califica mai departe.

Dupa victoriile zdrobitoare din primele doua meciuri, Wozniacki, deja calificata in semifinale, a inceput in aceeasi nota, iar primul set nu a avut istoric. Daneza s-a impus cu 6-0 in doar 23 de minute de joc.

In doua meciuri si un set, daneza cedase doar patru game-uri, iar multi se gandeau ca Wozniacki va dobori recordul Martinei Hingis, care in faza grupelor de la Turneul Campioanelor a pierdut doar 11 game-uri, in 2007.

Lucrurile nu au stat insa asa intrucat Wozniacki a scazut ritmul si i-a permis Garciei sa reintre in meci.

Daneza a devenit tot mai irascibila, astfel ca meciul a ajuns in decisiv dupa inca 45 de minute de joc intense.

In ultimul act, Wozniacki a dat semne de revenire, a preluat conducerea, dar finalul a fost unul de infarct. Wozniacki a avut multe sanse de a transa soarta partidei, dar cumva Garcia a revenit si dupa un final nebun a reusit sa obtina victoria.

Daneza este deja calificata in semifinale, in timp ce noi va trebui sa asteptam meciul dintre Simona Halep si Svitolina pentru a afla a doua jucatoare calificata.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …