Thursday , April 25 2024

Wimbledon: Favoritele cad pe capete. Ce jucatoare de top au fost eliminate joi

cepelova

Jana Cepelova (foto) a eliminat-o ieri la Wimbledon pe favorita 2, Garbine Muguruza. Turneul de la Wimbledon are in continuare programate meciuri din turul al doilea, foarte multe amanate din cauza vremii nefavorabile din ultimele zile, insa numeroase favorite au parasit deja competitia.

Dupa ce Ana Ivanovici, fost numar 1 mondial, a fost eliminata in primul tur, iar Irina Begu a pierdut si ea primul meci de la Wimbledon, joi au parasit competitia 9 capi de serie, inca din turul al doilea.

Pe langa Garbine Muguruza, Samantha Stosur si Karolina Pliskova, au mai fost eliminate Johanna Konta (locul 19 WTA, invinsa de Eugenie Bouchard, 48 WTA), Elina Svitolina (locul 20, invinsa de Yaroslava Shvedova, 96 WTA), Sara Errani (locul 21, invinsa de Alize Cornet, 61 WTA), Jelena Jankovici (locul 24, invinsa de Marina Erakovici, 153 WTA), Caroline Garcia (locul 32, invinsa de Katerina Siniakova, 114 WTA) si Andrea Petkovici (locul 38, invinsa de Elena Vesnina, 50 WTA), desi erau capi de serie.

Acestora li se adauga Kristina Mladenovic, locul 31 WTA, invinsa tot joi, dar in primul tur, de Aliaksandra Sasnovici, locul 98 mondial.

Nu in ultimul rand, a saptea favorita a competitiei, Belinda Bencici, a fost nevoita sa se retraga, in turul al doilea, din cauza unei accidentari.

Astfel, dintre cei 32 de capi de serie au mai ramas in competitie doar 19, in conditiile in care nici nu s-a incheiat turul al doilea.

Pe sfertul de tablou al Simonei Halep au fost eliminate Ana Ivanovici, Karolina Pliskova si Sara Errani. In plus, in drumul spre semifinale, romanca a scapat si de Muguruza si de Stosur.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …