Thursday , April 25 2024

Wim Fisette, fostul antrenor al Simonei Halep, o va antrena pe Angelique Kerber

kerber

Angelique Kerber, fostul număr unu mondial, a anunţat că Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, va colabora cu ea începând cu 2018.

“Noul sezon se aproprie şi de-abia aştept să lucrez cu Wim Fissette, care va fi noul meu antrenor. E o nouă oportunitate şi sunt curioasă să aflu ce putem reuşi împreună”, a scris Angelique pe Twitter.

“Sunt foarte fericit să încep această aventură alături de Angelique Kerber”, a confirmat şi Fissette.

Belgianul Wim Fissette, în vârstă de 37 ani, a antrenat-o în cursul anului 2014 pe românca Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, pe care a ajutat-o să ajungă până în finală la Roland Garros (pierdută în faţa rusoaicei Maria Sharapova). Halep a mai atins, în sezonul respectiv, sferturile de finală ale Australian Open şi semifinalele la Wimbledon.

Sub îndrumarea lui Fissette, Johanna Konta, ultima sportivă pe care a pregătit-o, a câştigat turneul de la Miami, în luna aprilie, şi s-a calificat în penultimul act la Wimbledon, ajungând totodată pe locul 4 în clasamentul WTA.

Kerber a terminat anul trecut pe prima poziţie a clasamentului WTA, dar a avut parte de un 2017 dezastruos: jucătoarea de 29 de ani nu a câştigat niciun turneu şi a ajuns pe locul 21.

digisport.ro

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …