Friday , March 29 2024

Viitorul Negostina este noua campioană județeană la futsal

Echipa condusă de George Fraseniuc și Dan Ostafe și-a adjudecat trofeul celei de-a cincea ediții, după ce s-a impus sâmbătă, în Sala Sporturilor din Putna, în ultimul act al turneul final, în fața celor de la Recolta Fântânele, cu scorul de 2-1 

Viitorul Negostina este noua campioană județean la futsal. Echipa condusă de George Fraseniuc și Dan Ostafe a câștigat în mod surprinzător trofeul ediției a cincea a competitiției, după ce s-a impus sâm­bătă seară, în ultimul act al turneului final găzduit de la Sala Sporturilor din Putna, în fața Re­coltei Fântânele, cu scorul de 2-1.

Viitorul Negostina a mizat pe următorii jucători: Ionel Jolobai, Ma­rian Tomasciuc, Cornel Tomasciuc, Gheorghe Gafencu, Daniel Costeniuc, Adrian Cozariuc, Liviu ­Gri­goriciuc, Flavius Boiciuc, Emanuel Moloce, Lucian Bilivorschi, Andrei Sfichi, Daniel Sbiera și Dan Ostafe.

“Chiar dacă este o campioană surpriză, Viitorul Negostina a meritat trofeul. A fost cea mai bună echipă și îi urăm success în primul tur al Cupei României, dacă acel proiect al Federației Române de Fotbal se va concretiza. Vreau să mulțumesc conducerii primăriei Putna, domnului primar Gheorghe Coroamă, viceprimarului Cristian Aanei și directorului Ciprian Crețan, precum și firmei Ayan Construct, sponsorul oficial al Campionatului Județean de Futsal. E o competiție care creează o emulație tot mai mare, iar anul viitor sperăm să venim și cu mai multe surprize”, a spus președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Rezultatele turneului final:

Grupa A:

Voința Zvoriștea – Viitorul Valea Suhei 5-3

Recolta Fântânele – Unirea Horodnic de Sus 4-3

Voința Zvoriștea – Recolta Fântânele 2-4

Viitorul Valea Suhei – Unirea Horodnic de Sus6-4

Voința Zvoriștea – Unirea Horodnic de Sus 4-3

Recolta Fântânele – Viitorul Valea Suhei 2-2 (3-4, d.p.)

Grupa B:

Stejarul Cajvana – Balada Ciprian Porumbescu 5-6

Siretul Dolhasca – Viitorul Negostina 3-4

Stejarul Cajvana – Siretul Dolhasca 3-4

Balada Ciprian Porumbescu – Viitorul Negostina 4-3

Stejarul Cajvana – Viitorul Negostina 1-6

Siretul Dolhasca – Balada Ciprian Porumbescu 5-5 (6-7, d.p.)

Nu mai puțin de 20 de echipe s-au înscris la ediția a V-a a Campionatului Județean de Futsal: Viitorul Liteni, Viitorul Verești, Sporting Voința Bunești, Recolta Fântânele, Balada Ciprian Porumbescu, Locomotiva Dornești, Bucovina Milișăuți, Unirea Horodnic de Sus, Zimbru Siret, Viitorul Negostina, Academica Gălănești, Avântul Frasin, Viitorul Valea Suhei, Rarău Câmpulung Moldovenesc, Stejarul Cajvana, Şomuz II Baia, Voința Zvoriștea, Siretul Dolhasca, Şomuzul Preutești și Juniorul Suceava. Acestea s-au bătut pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale.

Primele patru ediții au fost câștigate de Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017) și Stejarul Cajvana (2018). (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …