Wednesday , April 24 2024

Viitorul lui Hagi a invins Steaua cu 3-1

viitorul

Viitorul lui Gica Hagi a reusit sa invinga Steaua in Liga 1 la aproape patru ani de la meciul “omeniei” din 2013.

Dobrogenii s-au impus cu scorul de 3-1, la capatul unei partide in care Steaua nu le-a pus nicio problema, iar pustii “Regelui” au facut cu adevarat spectacol.

Dupa un debut de partida echilibrat si fara nicio ocazie la cele doua porti, Tamas i-a pus o talpa pe tibie lui Purece si a vazut direct cartonasul rosu din partea lui Hategan.

In superioritate, Viitorul a incercat sa atace, insa a reusit foarte putin. Singura faza controversata s-a petrecut in finalul primei parti, atunci cand Coman a fost tras evident de Balasa in careu, dar arbitrul a inchis ochii si nu a acordat un penalti cat se poate de clar.

La prima faza a reprizei secunde, Florinel Coman a deschis scorul. Benzar a centrat de pe partea dreapta, iar numarul 7 de la Viitorul l-a driblat din preluare pe Enache si a inscris apoi cu un sut plasat.

Zece minute mai tarziu, acelasi Coman l-a lansat in adancime pe Morar, iar acesta a dublat avantajul gazdelor cu un sut de pe linia de fund a terenului, profitand de o eroare uriasa a portarului Nita.

Introdus pe teren in partea secunda, Carlo Casap a dus scorul la 3-0 cu un sut din afara careului, balonul fiind scapat in plasa de Nita.

Denis Alibec a mai salvat ceva din onoarea vicecampioanei cu 10 minute inainte de final, punctand din lovitura libera.

In prelungiri, Coman l-a lansat excelent pe Chitu, insa acesta, in pozitie de unu la unu cu Nita, a sutat in portarul Stelei.

Dupa aceasta victorie, Viitorul a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii 1.

ziare.com

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …