Thursday , April 25 2024

Viitorul Liteni și-a apărat cu succes trofeul din Cupa României

Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a câștigat pentru al doilea an consecutiv faza județeană a competiției sponsorizată de Railex, după ce s-a impus, cu scorul de 1-0, în finala disputată marți după-amiază, pe stadionul Areni, în fața celor de la Recolta Fântânele. Andrei Bijec a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 13 

Viitorul Liteni și-a apărat cu succes trofeul Railex. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a câștigat pentru al doilea an consecutiv faza județeană a Cupei României, după ce s-a impus în stil italian, cu scorul de 1-0, în finala competiției disputată marți după-amiază, pe stadionul Areni, în fața celor de la Recolta Fântânele.

Andrei Bijec a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 13, când a profitat de o neatenție a defensivei adverse și a punctat, cu un șut plasat, din interiorul careului, pe lângă portarul Ciornei. Re­colta a avut șansa egalării la jumătatea primei reprize, dar Bicleanu a fost la post și a respins mingea de la rădăcina barei un șut bun expediat de Vârlan.

Echipa din Fântânele a evoluat ceva mai curajos în repriza secundă, bifând o nouă ocazie prin Ciocoiu, a cărui exe­cuție de la 20 de metri a trecut pentru transversală. La poarta adversă, Viitorul putea tranșa finala, dar șutul din lovitură liberă trimis de Tomescu a întâlnit în­cheietura barelor. Intrat la pauză, Burda a semnat ultima ocazie a meciului în prelungiri, când a șutat din voleu peste poarta Liteniului.

Viitorul Liteni: Bicleanu – Duțică, V. Răzlog, P. Răzlog, Sol­can, Velescu, Ov. Bosancu, Maftei, Corban, R. Tomescu, Bijec. Antrenori: Demis Maranda și Cătălin Holca. Au mai intrat: Prichici, Gliga, A. Duman.

Recolta Fântânele: Ciornei – Ciocoiu, Vârlan, Călin, Epure, Sudureac, Ilaș, Condorachi, Lăcătușu, Plohoi, Vîrvărei. Antrenori: Costel Pătrășcanu și Daniel Scutariu. Au mai intrat: Alexandrovici, Burda, Amărioare și Danilescu.

În pauza finalei, conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a premiat campioanele județene de juniori, este vorba de CSŞ Rădăuți (under 15), LPS Suceava (under 13) și Juniorul Suceava (under 11). Acestea au primit câte un rând de echipament, cupe, mingi și diplome din partea sponsorilor Florconstruct, Nicolmit și Vivendi. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …