Thursday , April 18 2024

Viitorul Liteni s-a impus în derbyul de la Frătăuții Vechi

Trupa condusă de Demis Maranda a rămas cu un avans de opt puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a. FC Pojorâta și Rarău Câmpulung au realizat scorurile etapei a XXIV-a

Viitorul Liteni a mai făcut un pas spre titlul de campioană în Liga a IV-a, după ce s-a impus duminică, în derbyul disputat la Frătăuții Vechi, cu scorul de 2-0, din două penalty-uri transformate de Sergiu Corban.

FC Pojorâta a realizat scorul etapei, 8-0 cu LPS Suceava, la capătul unui meci decis de golurile marcate de Crăciunescu, Prundean, Jitariuc, Vicliuc, Obreja, Drușcu, Tunsu și Damian (penalty), în vreme ce Juniorul Suceava a urcat pe podium după ce a trecut pe stadionul din cartierul Ițcani, de Moldova Drăgușeni, cu scorul de 5-1, prin reușitele semnate de Solovăstru, Ieșan, Obreja, Nechita și Grigoraș.

Şomuzul Preutești s-a impus în deplasarea de Dolhasca printr-o dublă semnată de Cătălin Vasiliu, în vreme ce Viitorul Verești a trecut de Zimbrul Siret, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Gheorghiță și Dascălu.

În ciuda numeroaselor suspendări, Rarău Câmpulung Moldovenesc a surclasat Stejarul Cajvana, cu 8-1, iar două meciuri ale etapei a XXIV-a, Sporting Poieni Solca – Vânătorul Dorna Candrenilor și Recolta Fântânele – Victoria Vatra Moldoviței, s-au încheiat nedecis.

Rezultatele etapei a XXIV-a:

Sporting Poieni Solca – Vânătorul Dorna Candrenilor 1-1

FC Pojorâta – LPS Suceava 8-0

Viitorul Verești – Zimbrul Siret 2-0

Recolta Fântânele – Victoria Vatra Moldoviței 0-0

Juniorul Suceava – Moldova Drăgușeni 5-1

Progresul Frătăuții Vechi – Viitorul Liteni 0-2

Siretul Dolhasca – Şomuzul Preutești 1-2

Rarău Câmpulung – Stejarul Cajvana 8-1. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …