Tuesday , April 23 2024

Viitorul Liteni înfruntă Ozana Târgu Neamț în barajul de promovare în Liga a III-a

Prima manșă are loc mâine, de la ora 18.00, pe stadionul din Liteni. “Sansele sunt de 50-50. Vom aborda ambele manșe la victorie și vrem să luăm o opțiune de promovare încă din meciul tur. Ne dorim să aducem din nou Liteniul în Liga a III-a după o pauză de 14 ani”, a declarat antrenorul Demis Maranda  

Viitorul Liteni poate deveni a patra echipă din județul Suceava prezentă pe tabloul viitorului sezon al Ligii a III-a. Pentru asta, trupa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca trebuie să treacă la barajul de promovare de campioana județului Neamț, Ozana Târgu Neamț, prima manșă fiind programată mâine, de la ora 18.00, la Liteni.

“Nu știm exact care este ­va­loarea fotbalului din județul Neamț, dar nu are cum să fie peste cea a campionatului nostru. La fluierul de start, șansele sunt de 50-50. Vom aborda ambele manșe la victorie și vrem să luăm o opțiune de promo­vare încă din meciul tur. Ne dorim să aducem din nou Liteniul în Liga a III-a după o pauză de 14 ani. În cazul unei promovări, sunt convins că vor veni și oameni potenți financiar alături de noi”, a spus antrenorul Viitorului, Demis Ma­randa.

Viitorul Liteni va miza la barajul de promovare în Liga a III-a pe următorul lot de jucători: Ionuț Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Răzlog, Petru Răzlog, Ionuț Duțică, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban (căpitan), Petrică Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc și Ovidiu Bosancu.

De partea cealaltă, FC Ozana Târgu Neamț a câștigat play-off-ul Ligii a IV-a din județul Neamț, în detrimentul celor de la Bradul Borca.

În ultimele 16 sezoane, campioana județului Suceava a reușit în 13 rânduri să câștige barajul de accedere în Liga a III-a. Astfel, în perioada 2003-2018, echipele Şoimii Suceava, CSM Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rărăul Câmpulung Moldovenescu, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Mă­lini, Sporting Suceava, Bucovina Frătăuții Noi, Bucovina Pojorâta, Buco­vina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au obținut pe rând promovarea. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …