Friday , April 19 2024

Viitorul Liteni are nevoie de o minune la Târgu Neamț

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca evoluează astăzi, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Ozana, în manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a. Nemțenii s-au impus sâmbătă trecută, la Liteni, cu scorul de 4-1

Viitorul Liteni evoluează mâine, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, în manșa retur a barajului pentru accederea în Liga a III-a. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca are nevoie de o minune sub Cetatea Neamțului pentru a promova, în condițiile în care a fost învinsă în meciul tur de acasă cu scorul de 1-4.

“Îmi pare rău că am primit acele două goluri în prelungirile meciului tur. Şansele noastre au scăzut considerabil, dar mergem la Târgu Neamț să jucăm. N-avem nimic de pierdut. În fotbal se poate întâmpla orice, după cum am văzut și în Liga Campionilor”, a spus Demis Maranda.

Viitorul Liteni mizează la barajul de promovare în Liga a III-a pe următorul lot de jucători: Ionuț Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Răzlog, Petru Răzlog, Ionuț Duțică, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban (căpitan), Petrică Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc și Ovidiu Bosancu.

În alte două jocuri de baraj din zona Moldovei se pleacă de la următoarele scoruri înregistrate în tur: Viitorul Albești Botoșani – CSM Bacău (0-5) și Team Să­geata Buzău – “U” Dunărea de Jos Galați (1-2).

În ultimele 16 sezoane, campioana ju­de­țului Suceava a reușit în 13 rânduri să câștige barajul de accedere în Liga a III-a. Astfel, în perioada 2003-2018, echipele Şoimii Suceava, CSM Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Fălticeni, Rărăul Câmpulung Moldovenescu, Rapid CFR Suceava, CS Gura Humorului, Foresta Mălini, Sporting Suceava, Bucovina Fră­tăuții Noi, Bucovina Pojorâta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au obținut pe rând promovarea. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …