Tuesday , April 23 2024

Viitorul Liteni a depășit suta de goluri marcate

Echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a impus duminică, în deplasarea de la Verești, cu scorul de 5-1 și este la un singur punct de câștigarea titlului de campioană județeană 

Viitorul Liteni s-a impus în deplasarea de la Verești, cu scorul de 5-1, prin reușitele lui Andrei Bijec (2), Bogdan Prichici (2) și Ionuț Duțică și mai are nevoie de un singur punct în ultimele două etape pentru a se încununa cu titlul de campioană județeană. Odată cu această victorie la scor, trupa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a depășit și bariera de 100 de goluri marcate în actualul sezon al Ligii a IV-a.

FC Pojorâta a câștigat la “masa verde”, prin neprezentarea adversarului, meciul cu Moldova Drăgușeni, în timp ce Juniorul Suceava și-a consolidat locul pe podium după ce a trecut pe stadionul din Ițcani, de Rarăul Câmpulung, cu scorul de 6-0, prin golurile înscrise de Grigoraș (2), Ieșan, Holca, Sebi Nechita și Cutaș (penalty).

Siretul Dolhasca a reușit scorul etapei a XXVIII-a, 12-3, pe teren propriu, în fața juniorilor de la Stejarul Cajvana, în vreme ce Şomuzul Preutești a câștigat în deplasarea de la Poieni Solca, cu scorul de 5-2, prin reușitele semnate de Cătălin Vasiliu (3), Vicu și Adi Ungureanu.

Victoria Vatra Moldoviței a câștigat la scor de forfait la Dorna Candrenilor, Zimbrul Siret a remizat la LPS, în timp ce la Fântânele s-a lăsat cu scandal la finalul meciului, după ce gazdele de la Recolta au pierdut în fața celor de la Progresul Frătăuții Noi, cu scorul de 1-2.

Rezultatele etapei a XXVIII-a:

Sporting Poieni Solca – Şomuzul Preutești: 2-5

LPS Suceava – Zimbrul Siret: 1-1

Vânătorul Dorna Candrenilor – Victoria Vatra Moldoviței: 0-3

Viitorul Verești – Viitorul Liteni: 1-5

Recolta Fântânele – Progresul Frătăuții Vechi: 1-2

Juniorul Suceava – Rarău Câmpulung: 6-0

FC Pojorâta – Moldova Drăgușeni: 3-0 (neprezentare)

Siretul Dolhasca – Stejarul Cajvana: 12-3. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …