Friday , April 19 2024

VIDEO: Progresul Frătăuții Vechi și FC Pojorâta s-au încurcat reciproc în primul derby din retur. Doua cartonase rosii dupa o incăierare generală intre jucatori

Cele două echipe au remizat, scor 1-1, în meciul disputat ieri la Frătăuții Vechi. Arbitrul Silviu Iftode a trebuit să acorde două cartonașe roșii pentru a potoli spiritele pe finalul primei reprize, când jucătorii celor două formații s-au încăierat la mijlocul terenului

Progresul Frătăuții Vechi și FC Pojorâta s-au încurcat reciproc în lupta pentru titlul de campioană în Liga a IV-a, după ce au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul direct disputat ieri, în cadrul primei etape a returului. Gazdele au condus prin golul marcat de Lelcu, oaspeții egalând după pauză prin Tomco. Spiritele s-au incins pe finalul primei reprize, când jucătorii celor două echipe au fost implicați într-o încăierare generală la mijlocul terenului. Două cartonașe roșii a scos centralul Silviu Iftode pentru a-i potoli, Romaș (Progresul Frătăuții Vechi),și Prundean (FC Pojorâta) fiind trimiși mai repede la vestiare.

De egalul din primul derby al returului a profitat Viitorul Liteni, care s-a distanțat la patru puncte în fruntea clasamentului, după ce a trecut pe teren propriu, de Vânătorul Dorna Candrenilor, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de noua-achiziție, Marian Apostol, și ­Pe­trică Maftei.

Pe stadionul din Ițcani, Juniorul Suceava a remizat, scor 1-1, în fața Viitorului Verești, la finalul unui meci în care gazdele au condus prin reușita golgheterului Lucian Cutaș, iar oaspeții au egalat din penalty.

Recolta Fântânele a câștigat pe terenul ultimei clasate, Sporting Poieni Solca, cu 4-2, prin golurile lui I. Călin (2), Condorache și Epure, Şomuzul Preutești s-a impus la Drăgușeni, cu 2-0, Victoria Vatra Moldoviței a ieșit învingătoare în fața Zimbrului Siret cu un gol înscris în prelungiri, Siretul Dolhasca a reușit scorul zilei, 4-1 la Câmpulung Moldovenesc, în vreme ce Stejarul Cajvana, exilată pentru două etape pe stadionul din Poieni Solca, a trecut de LPS Suceava, cu 2-1.

Rezultatele etapei a XVI-a:

Sporting Poieni Solca – Recolta Fântânele 2-4

Juniorul Suceava – Viitorul Verești 1-1

Viitorul Liteni – Vânătorul Dorna Candrenilor 2-0

Moldova Drăgușeni – Şomuzul Preutești 0-2

Victoria Vatra Moldoviței – Zimbrul Siret 2-1

Rarăul Câmpulung – Siretul Dolhasca 1-4

Progresul Frătăuții Vechi – FC Pojorâta 1-1

Stejarul Cajvana – LPS Suceava 2-1. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …