Thursday , April 25 2024

Victorie istorică pentru Pojorâta

 ACS Bucovina a obţinut prima sa victorie în Liga a II-a, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa Farului Constanţa, în prologul etapei a VII-a. Echipa antrenată de Dănuţ Mândrilă a pus mâna pe cele trei puncte prin golurile marcate de Buhăcianu, M. Coman şi Căinari, reuşita de onoare a dobrogenilor fiind semnată de Cârstocea

 Pojorata [800x600]

7 octombrie 2015 este o zi de ţinut minte la Pojorâta. Este ziua în care ACS Bucovina a reuşit prima sa victorie în Liga a II-a. Si nu a bătut pe oricine, ci pe Farul Constanţa, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Trupa condusă de Dănuţ Mândrilă s-a impus ieri, pe teren propriu, în faţa “marinarilor”, cu 3-1, în primul meci al etapei a VII-a.

Vali Buhăcianu a deschis balul pe mica arenă din Pojorâta în minutul 7, atacantul “alb-albaştrilor” trecându-şi în cont al cincilea gol stagional cu o lovitură de cap, după un corner executat de Căinari.

Pe fondul unei surprinzătoare dominări, gazdele şi-au dublat avantajul în minutul 76, când M. Coman a primit o pasă pe partea dreaptă, l-a dribat pe Gudea şi a înscris cu poarta goală. Dobrogenii au revenit în joc cu noroc, în minutul 79, când goalkeeperul Pop a respins o centrare fix pe fruntea lui Cârstocea, care a făcut 2-1. Bucovina a scăpat repede de emoţii, Căinari închizând tabela la 3-1 în minutul 82, după o acţiune personală finalizată cu o execuţie la colţul scurt.

Bucovina Pojorâta: Pop – D. Cristescu, Răuţă, Jarda, Duţică (’90 Kuruc) – Juncănaru, Al. Ivan, Căinari, S. Rus (’79 Colţa) – Buhăcianu (’85 Patca), M. Coman. Antrenor: Dănuţ Mândrilă.

Farul: Gudea – Băjan, Pătraşcu, Bratu, Barna – M. Ion, Ad. Ionescu, T. Bălan, Milea – S. Chiţu, Pătulea. Antrenor: Constantin Gache. “Am obţinut prima noastră victorie în Liga a II-a, în urma unui joc foarte bun, în care ne-am dominat clar adversarul. Nu cred că victoria noastră poate fi pusă la îndoială, scorul putea fi chiar mai mare. E un balon de oxigen pentru noi, am arătat că, atunci ne dăruim pe teren, putem să şi câştigăm”, a declarat la final antrenorul Dănuţ Mândrilă. In runda viitoare, ACS Bucovina va evolua pe terenul Ceahlăului. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …