Saturday , April 20 2024

Veste proasta pentru Alex Bourceanu

bourceanu

Alex Bourceanu a dat de înţeles că va pleca de la Steaua, în condiţiile în care contractul său cu gruparea roş-albastră expiră la finlul acestui sezon. Ultimele sale prestaţii n-au fost însă dintre cele mai bune, astfel că două cluburi mari din Italia, Fiorentina şi Torino, l-au tăiat pe stelist de pe lista de achiziţii.

“Probabil a fost ultimul meu meci în Liga Campionilor”, a anunţat Bourceanu după Steaua-Schalke 0-0,mijlocaţul fiind oricum suspendat pentru partida cu Chelsea, ultima din grupă. Anunţul a dezvăluit, practic, că viitoarea echipă a lui Bourceanu nu are ca obiective participarea în Champions League, scrie GSP.

Contractul mijlocaşului expiră în vara viitoare şi există mai multe grupări atrase de ideea de a-l obţine gratis. A fost propus în Italia, la Fiorentina şi la Torino, dar şansele să ajungă acolo s-au micşorat. Fiorentina a anunţat prima că nu este interesată de Bourceanu, iar Torino a trimis oameni să-l urmărească în partidele pe care le-a disputat Steaua în Champions League. Scouterii au concluzionat că Bourceanu nu le-ar fi util vişiniilor, aşa că au mai rămas şanse minime ca el să semneze cu formaţia din Piemont.

Astfel, variante rămân zona arabă şi spaţiul ex-sovietic.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …