Thursday , April 25 2024

  Vatra Dornei găzduiește penultima etapă a Cupei Mondiale de sanie pe pistă naturală

Competiția va aduna la sfârșitul acestei săptămâni, pe pista “Bucovina” peste 200 de sportivi, antrenori și oficiali din 15 țări. Lotul României este format în totalitate din sănieri de la Clubul Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei

Vatra Dornei va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni penultima etapă a Cupei Mondiale de sanie pe pistă naturală pentru seniori. Organizată de către Federația Română de Sanie, Federația Română de Bob și Sanie și Clubul Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, competiția va aduna pe pista “Bucovina” peste 200 de sportivi, antrenori, preparatori și oficiali din 15 țări, printre care Austria, Italia, Rusia, Turcia, Slovenia, Croația, Germania, Ucraina, Polonia, Republica Moldova, România, Noua Zeelandă, Marea Britanie, și în premieră, Japonia. Lotul României este format în totalitate din sănieri de la CSI Vatra Dornei.

Primele manșe de calificare la simplu feminin și simplu masculin sunt programate mâine, începând cu ora 10.00, două ore mai târziu urmând să aibă loc cele două manșe de calificare pentru proba de dublu. Sâmbătă, începând cu ora 10.00 va avea loc manșa a doua de calificare la simplu feminin și masculin, urmând ca, de la ora 12.00, să se desfășoare cele două manșe ale probei de dublu. Duminică, de la ora 10.00, este programată prima manșă la simplu feminin și simplu masculin, urmând ca, la ora 11.30, să fie dat startul manșelor decisive pentru stabilirea câștigătorilor probelor de simplu. Festivitățile de premiere la Cupa Națiunilor și la etapa de Cupă Mondială pentru cele trei probe (simplu feminin, simplu masculin și dublu) vor avea loc duminică, la ora 13.00, la baza pistei “Bucovina”. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …