Saturday , April 20 2024

Universitatea II isi scoate fotoliu de lider la bataie

N echipa sucevean\ prime[te, azi, cu `ncepere de la orele 12.00, `n sala LPS, vizita forma]iei CSM Foc[ani, `ntr-un meci cont=nd pentru runda a XIX-a din cadrul Diviziei A,

Universitatea II Suceava prime[te, ast\zi, cu `ncepere de la orele 12.00, `n sala Liceului cu Program Sportiv, vizita forma]iei CSM Foc[ani, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XIX-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.
~n condi]iile pauzei din Liga Na]ionala, antrenorul R\zvan Bernicu se va putea baza `n partida contra vr=ncenilor [i pe c=]iva juc\tori de la echipa mare, printre care Alin Ro[u, Sergiu Zvanciuc, Bogdan {old\nescu, Florin Acatrinei [i {erban Matei.
“Sper\m s\ continu\m seria victoriilor de la începutul acestui an. Toate meciurile cu Foc[aniul au fost, îns\, grele, chiar [i atunci când am avut în componen]\ juc\tori de la prima echip\”, a spus Razvan Bernicu, care se confrunt\ cu o singur\ absen]\ `n cadrul lotului `naintea jocului de azi, Marius Bahan acuz=nd o accidentare.
~n celelalte dou\ meciuri ale rundei de s=mb\t\, HC Vaslui va primi vizita celor de la Universitatea Gala]i, `n timp ce LPS Piatra Neam] se va deplasa pe terenul celor de la {tiin]a II Bac\u.
Dupa meciul dintre Universitatea II [i CSM Foc[ani, care va fi arbitrat de cuplul buzoian Vlad/Veli[ca, sala LPS va g\zdui jocul dintre echipa local\ LPS Suceava [i Otelul Galati, cont=nd pentru etapa a XIV-a din cadrul primei serii a Campionatului Na]ional de Junioare I. (D\nu] CHIDOVE})



Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …