Friday , April 19 2024

Universitatea II incheie anul pe teren propriu

N `n ultima etap\ programat\ `n 2010, forma]ia sucevean\ va primi, m=ine, cu `ncepere de la orele 12.00, `n sala LPS, vizita grup\rii Universitatea Gala]i

Universitatea II Suceava prime[te m=ine, cu `ncepere de la orele 12.00, `n sala Liceului cu Program Sportiv, vizita forma]iei Universitatea Gala]i, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a XIII-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin [i care va consemna ultima reprezenta]ie pe care trupa preg\tit\ de Razvan Bernicu o va oferi `n acest an.
~nvin[i `n partida tur, disputat\ `n ora[ul de pe malul Dun\rii, “studen]ii” sper\ s\-[i ia revan[a `n jocul de ast\zi, mai ales c\ antrenorul Razvan Bernicu va putea conta [i la aceast\ confruntare pe patru juc\tori de la prima echip\:, Florin Acatrinei, M\d\lin }u]u, Sergiu Zvanciuc [i Matei {erban.
“Chiar dac\ echipa g\l\]eana este mult schimbat\ fa]a de sezonul trecut, c=nd a jucat barajul de promovare, suntem con[tie]i c\ ne a[teapt\ un meci greu. Eu mizez `ns\ pe dorin]a de revan[\ a juc\torilor no[tri, dup\ `nfr=ngerea din meciul tur, atunci c=nd am pierdut la o diferen]\ de [apte goluri”, a spus R\zvan Bernicu, care se confrunt\ cu o singur\ absen]a `n perspectiva ultimul joc al sezonului de toamn\, extrema George Petrea care este accidentat.
Meciul de ast\zi va aduce fa]a `n fa]a dou\ echipe aflate pe val, dup\ rezultatele din ultimele etape. Astfel, g\l\]enii poposesc la Suceava dup\ o serie de [ase meciuri f\r\ `nfr=ngere, `n timp ce gazdele au la activ un [ir de trei victorii consecutive.
~n celelalte dou\ partide ale rundei, liderul seriei HC Vaslui va primi vizita grup\rii Politehnica Ia[i, `n timp CSM Foc[ani se vor deplasa `n fieful celor de la {tiin]a II Bac\u. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …