Wednesday , April 17 2024

Un meci cum vezi o data-n viata: Barcelona – PSG 6-1 (VIDEO REZUMAT)

barca-PSG Barcelona s-a calificat miercuri seara in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a intors incredibil rezultatul de 4-0 din tur cu Paris Saint Germain.
Catalanii s-au impus cu 6-1 in returul de pe Nou Camp si merg mai departe in competitie cu scorul general de 6-5!Rezultatul partidei disputate in fata a peste 90.000 de spectatori pare ireal, dar e cat se poate de real. Trupa lui Luis Enrique a obtinut o calificare fantastica dupa trei goluri marcate in ultimele 7 minute!

10 era cota la pariuri pentru o calificare nesperata a Barcelonei in sferturi, dar cu toate acestea Messi si compania au crezut ca pot intoarce acel 0-4 categoric din tur si au intrat mai hotarati ca niciodata pe teren.

Dupa numai 2 minute si 30 de secunde, Suarez a deschis scorul cu capul dupa o balbaiala in careul campioanei Frantei.

Partida a continuat sub dominarea Barcei, cu PSG reusind cu greu sa iasa din propriul careu, insa golul doi a venit abia pe finalul reprizei, cand Kurzawa si-a trimis mingea in propria poarta la o centrare cu calcaiul a lui Iniesta.

La fel ca-n prima parte, Barcelona a punctat imediat si in mitanul secund, cand Messi a transformat in forta un penalti obtinut de Neymar dupa un duel cu Meunier.

Dupa o ora de joc, parea ca Barcelona va reusi minunea, dar Cavani, cu cel de-al 8-lea gol din tot atatea partide in Liga Campionilor, a facut 3-1 in minutul 62 si calificarea devenea din nou imposibila in acest punct. De altfel, si ritmul jocului a scazut dupa ce varful uruguayan a marcat, iar francezii au trecut de cateva ori pe langa golul doi.

A venit insa minutul 88 si golul fantastic din lovitura libera a lui Neymar, la care Trapp n-a schitat nimic. Dupa acest gol, formatia blaugrana parca a prins aripi.

Peste numai doua minute, Suarez a fost faultat in careu de Marquinhos, iar Neymar a luat mingea si a transformat penaltiul pentru 5-1. Catalanii mai aveau insa nevoie de un gol pentru o ‘remontada’ completa. Si ca-ntr-un scenariu de film hollywoodian a venit in ultimele secunde.

Acelasi Neymar a inventat o pasa fabuloasa pentru nou intratul Sergi Roberto, iar mijlcasul crescut de Barcelona l-a invins pe neamtul Trapp pentru o calificare despre care vor auzi multe generatii de acum incolo.

ziare.com

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …