Tuesday , April 23 2024

Tudoreanu: “Sper să continuăm seria victoriilor, să ne întoarcem cu trei puncte de la Constanţa”

A declarat antrenorul Rapidului, înaintea meciului pe care sucevenii îl joacă mâine, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 4, pe terenul Farului

Rapid - restante Tudoreanu

Rapid Suceava este pe val în Liga a II-a. Trupa lui Bogdan Tudoreanu bifat miercuri, contra Baloteştiului, a treia victorie consecutivă în campionat şi nu are de gând să se oprească aici. “Ceferiştii” evoluează mâine seară, în nocturnă, pe terenul Farului şi au anunţat că nu vor să bată drumul de pomană până la Constanţa.

“Este important că am câştigat jocul cu Baloteşti. Am legat astfel trei victorii în campionat şi avem un moral bun pentru meciul cu Farul. Sper să continuăm această serie şi să ne întoarcem cu trei puncte de la Constanţa. Noi vrem să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ne califica în play-off, dar cred că de abia de acum încep jocurile dificile pentru noi. Sâmbătă jucăm cu Farul, o echipă care a anunţat de la începutul campionatului că vrea să promoveze, apoi întâlnim Ceahlăul, o echipă care, deşi este într-o situaţie dificilă, are un lot valoros,  pe urmă  mergem în Giuleşti”, a declarat Tudoreanu.

Seful băncii tehnice de pe Areni anunţă schimbări în primul “11” la meciul de la Constanţa, unde speră să poată conta inclusiv pe Enciu şi Sumanariu. “Probabil vor apare câteva schimbări în primul 11 din cauza oboselii pe care o resimt unii jucători. Negru a jucat cu dureri la spate în meciul cu Baloteşti, dar n-aveam altă soluţie pentru postul de vârf impins. Sper să revină Enciu şi Sumanariu”, a spus Tudoreanu.

Farul a pierdut miercuri la Pojorâta şi s-a îndepărtat la patru puncte de plutonul fruntaş. “Constănţenii au pierdut în mod surprizător la Pojorâta, dar această înfrângere e cu două tăişuri. Poate provoca certuri la o echipă cu fotbalişti cu nume, cum este Farul, sau îi poate monta şi mai bine pe jucători contra noastră”, a comentat Bogdan Tudoreanu, care a glumit pe seama faptului că “marinarii” au solicitat ca meciul de mâine să se joace în nocturnă. “Nu-i niciun dezavantaj. Vom rezolva partida din prima repriză, la lumina zilei”, a glumit Ted.

Situaţia e tensionată în tabăra constănţeană

In tabără constănţeană, preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu, le-a transmis jucătorilor să se trezească. “Am intrat pe teren în vârful picioarelor la Pojorâta, de parcă simplul act de prezenţă ne asigura victoria. Sucevenii au pus osul la treabă şi au tras cu dinţii de orice minge, în timp ce unii dintre jucătorii noştri se plimbau pe teren. Tot sperăm de la meci la meci să se trezească, dar ei încă sărbătoresc victoriile cu Rapid şi Academica”, a declarat preşedintele FC Farul.

“Sunt foarte supărat pentru înfrângerea de miercuri, nu se poate aşa ceva. Jucătorii sunt cu banii la zi şi au avut şi primă în meciul cu Pojorâta. Totuşi, nu mă tem că s-ar putea rata obiectivul, dar, dacă vom mai face paşi greşiţi, chiar va deveni o problemă“, a completat Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului Farul.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Rapid Suceava este programat mâine, cu începere de la ora 18.00, în direct la noul post Digi Sport 4. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Novak Djokovic a fost ales Sportivul Anului 2023 la gala Premiilor Laureus. Lista câștigătorilor

Tenismanul sârb Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost ales sportivul anului în cadrul celei …