Friday , April 19 2024

Transfer fulger la Steaua. Vine “micul Platini”

sanmartean

Rezultatele sub asteptari din perioada de pregatire au produs ingrijorare in conducerea Stelei, Gigi Becali luand decizia de a face un transfer de urgenta la echipa.

Mijlocasul celor de la FC Vaslui, Lucian Sanmartean, este asteptat in perioada urmatoare in cantonamentul campioanei din Spania.

Negocierile cu Vaslui si cu jucatorul poreclit “micul Platini” s-au purtat in ultimele zile iar partile sunt foarte aproape de a ajunge la un acord.

“Eu sper ca Lucian va ajunge la noi. Sunt sigur ca patronul nostru va face un efort si se va rezolva acest lucru. Au fost niste discutii in ultimele zile. Sper ca se rezolva pentru ca este un jucator care va aduce mult echipei noastre”, a spus antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, la DigiSport.

“Ros-albastrii” au fost interesati de Sanmartean in fiecare perioada de mercato din ultimii 2-3 ani, insa acum sunt cel mai aproape de a-l transfera.

Fotbalistul care va implini in curand 34 de ani se afla in ultimele luni de contract cu FC Vaslui iar moldovenii nu sunt dispusi sa-i ofere o prelungire a intelegerii.

“Micul Platini” si-ar dori de la Steaua un contract pe cel putin un sezon si jumatate, cu un salariu comparabil cu cel pe care il primeste la Vaslui – 400 de mii de euro pe sezon.

Singura problema in perfectarea acestei mutari in perioada imediat urmatoare vine de la conducerea Vasluiului, care si-ar dori sa primeasca o suma de bani, intre 100.000 si 150.000 de euro in schimbul jucatorului.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …