Saturday , April 20 2024

Teorie tulburatoare: Cine este vinovat de starea lui Michael Schumacher

schumacher

O revista din Germania lanseaza o ipoteza incredibila in cazul accidentului grav pe care fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, l-a suferit la finalul anului trecut.

Jurnalistii de la Stern sustin ca Michael Schumacher este, de fapt, victima medicilor care i-au acordat primele ingrijiri medicale pe partia din Meribel, la scurt timp de la producerea accidentului.

Conform sursei citate, Schumacher era constient in momentul in care medicii au ajuns la el, dar starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc. Medicii ar fi gestionat gresit situatia, iar Schumacher ar fi intrat in coma din acest motiv, noteaza Ziare.com

Decizia de a-l urca pe Michael Schumacher intr-un elicopter este privita ca o mare greseala de publicatia germana, care, a ajuns la aceasta concluzie dupa ce a consultat mai multi specialisti.

Concret, din cauza ventilatiei, lui Schumacher i s-ar fi facut rau in elicopter si astfel a fost nevoie de o escala la Spitalul din Moutiers, unde starea sa a fost stabilizata.

Cert este ca Schumacher a ajuns la spitalul din Grenoble cu o intarziere de doua ore, fapt ce ar fi agravat si mai mult situatia. “Sansele de revenire dupa un asemenea accident sunt mult mai mari daca operatia are loc imediat dupa accident”, noteaza jurnalistii germani.

Managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, a refuzat sa comenteze acuzatiile lansate de publicatia germana.

 

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …