Friday , April 26 2024

Tennis World: Simona Halep si sinuciderea tenisului sau

halep2

O cunoscuta publicatie din Statele Unite ale Americii a avut un comentariu acid la adresa Simonei Halep dupa ce sportiva noastra a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros de veterana Mirjana Lucici-Baroni.

Jurnalistii de la Tennis World USA au publicat un articol cu titlul “Simona Halep si sinuciderea tenisului sau”, in care sportiva e criticata pentru schimbarea de tactica facuta inainte de Roland Garros.

“Simona nu a castigat Turneul Campioanelor, dar a parasit Asia cu promisiunea nespusa de a fi in elita tenisului in anul urmator. Dar Simona, dintr-un anume motiv, a decis ca este timpul sa schimbe ceva in jocul sau. De ce o femeie ce tocmai a ajuns in prima sa finala de Grand Slam, in ultimele patru de la Wimbledon si a terminat pe podiumul WTA ar face asa ceva ar fi un mister prea mare pentru a fi rezolvat”, a scris sursa citata.

“De ce Simona s-a gandit ca este timpul sa-si schimbe jocul? De ce nu a continuat sa urmeze calea care a dus-o spre marele succes? Cel mai important, Simona a decis sa mearga impotriva instinctului sau, sa lupte impotriva modului in care se potrivea jocul sau cu jucatoarele puternice – ea a incercat sa loveasca mingea mai tare”, a mai scris publicatia din SUA.

In incheiere, publicatia din SUA trage un semnal de alarma, dupa ce Simona a spus ca nu stie de ce a luat decizia de a-si schimba tactica.

“E ingrijorator. Nu numai ca Simona nu si-a revolutionat jocul, dar nici macar nu stie de ce a facut asta. Si vorbim despre locul 3, una dintre cele mai bune jucatoare din lume”, a conchis Tennis World USA.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi de la Roland Garros de Mirjana Lucici Baroni (Croatia), scor 5-7, 1-6.

Sportiva noastra risca sa ajunga pe locul 5 in clasamentul WTA in urma acestui rezultat.

Dupa Roland Garros, Simona Halep va lua o pauza si va reveni pe teren pe 15 iunie, la turneul de la Birmingham, pe iarba.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …