Thursday , April 25 2024

Televiziunile ne-au alungat de pe Areni: Rapid Suceava – Petrolul se dispută în nocturnă, la Botoşani, pe 30 octombrie

Rapid - Petrolul [800x600]

Meciul este programat într-o singură manşă, cu începere de la ora 18.30, în direct la Digi Sport. Conducerea clubului de pe Areni a anunţat că va pune la dispoziţia suporterilor suceveni câteva autocare pentru deplasarea la Botoşani.  “Cavalerii Nordului” mizează pe o galerie de aproape 1.000 de suceveni. Preţul unui bilet de intrare la partida dintre Rapid şi Petrolul Ploieşti va costa între 10 şi 20 de lei. Dintre echipele calificate în optimile de finală ale Cupei României, Rapid Suceava e singura care nu dispune de un stadion cu nocturnă

Federaţia Română de Fotbal a stabilit datele şi orele de disputare a jocurilor din optimile de finală ale Cupei României – ediţia 2014/2015.
Conform tuturor aşteptărilor, la solicitarea televiziunilor, meciul dintre Rapid CFR Suceava şi Petrolul Ploieşti nu se va disputa pe stadionul Areni, ci pe stadionul Municipal din Botoşani (foto), în nocturnă, joi, 30 octombrie, cu începere de la ora 18.30, în direct la postul Digi Sport.
Tudoreanu, dezamăgit că nu se joacă pe Areni
Bogdan Tudoreanu e dezamăgit că rapidiştii nu joacă în optimi pe Areni, fiind de părere că mutarea meciului cu Petrolul la Botoşani va scădea enorm interesul suporterilor suceveni pentru jocul din 30 octombrie. “Este păcat că nu jucăm pe Areni. Vroiam să vină lumea, să avem un stadion plin. Pentru asta ne-am zbătut să ajungem până în optimile de finală. Botoşănenii au mai văzut fotbal de nivelul primei ligi. In schimb, noi jucăm cu meci cum este acesta cu Petrolul odată la 9-10 ani. Se putea transmite meciul şi de la ora 14.30. Aşa parcă nu ne mai interesează nici pe noi Cupa”, a declarat Tudoreanu.
Dintre cele 16 echipe calificate în optimile Cupei României, Rapid Suceava este singura care nu dispune de un stadion cu nocturnă.
Autobuze pentru deplasarea suporterilor suceveni
Dumitru Moldovan, preşedintele grupării de pe Areni, a anunţat că le va facilita suporte-rilor suceveni prezenţa la meciul cu Petrolul prin punerea gratuită la dispoziţie a unor mijloace de transport la Botoşani.
“Nu jucăm în fiecare an în optimile de finală ale Cupei României, aşa că trebuie să punem la dispoziţia suporterilor noştri câteva autocare pentru deplasarea la acest meci. Ne vor ajuta şi cei de FC Botoşani cu organizarea meciului”, a declarat preşedintele clubului sucevean.
“Cavalerii Nordului” vor să ia cu asalt Botoşaniul
Ionuţ Constantin, liderul brigăzii “Cavalerii Nordului” mizează pe o galerie de aproape 1.000 de suceveni la meciul de cupă cu Petrolul. “Vrem să pregătim o coregrafie specială pentru acest meci, să facem spectacol în tribune, să ne ridicăm la nivelul galeriei celor de la Petrolul, una dintre cele mai frumoase galerii din ţară. Indiferent de rezultat, ne vom încuraja echipa din primul până în ultimul minut. Sper ca jucătorii care vor intra pe teren să nu ne dezamăgească, iar dacă este să murim, să murim frumos”, a declarat Ionuţ Constantin.
Biletul de intrare la meci va costa între 10 şi 20 de lei
Pretul unui bilet de intrare la meciul dintre Rapid Suceava şi Petrolul va fi între 10 lei, la peluze, şi 20 de lei, la tribuna I şi a II-a. In săptămâna jocului, suporterii suceveni îşi vor putea achiziţiona tichete de la stadionul Areni, iar în ziua meciului, de la stadionul Municipal din Botoşani, a anunţat directorul sportiv al Rapidului, Mihai Pilat.
Rapid este prima echipă suceveană calificată în optimile de finală ale Cupei României, după o pauză de nouă ani. Precedenta ispravă a fost reuşită în toamna lui 2005 de Cetatea Suceava, care a fost eliminată atunci în optimi, cu scorul de 2-3, de către Rapid Bucureşti. Aşadar, pentru clubul înfiinţat în urmă cu 68 de ani la Iţcani, meciul din 30 octombrie cu Petrolul Ploieşti este cel mai important din istorie. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …