Saturday , April 20 2024

Tatarusanu, la un pas de transferul carierei: Sase cluburi uriase din Europa sunt pe urmele lui

tatarusanu

Ciprian Tatarusanu, portarul celor de la Steaua, are sanse mari de a “prinde” in vara transferul carierei, nu mai putin de sase cluburi importante din Europa fiind pe urmele sale.

Internationalul roman ramane liber de contract la finalul acestui sezon iar din aceasta postura este extrem de interesant pentru multe formatii cu pretentii.

Potrivit jurnalistilor italieni de la Calciomercato, pe langa Fiorentina, echipa cu care ar fi semnat deja un precontract, Napoli, AC Milan si AS Roma tatoneaza pista Tatarusanu.

Dar lucrurile nu se opresc aici, stelistul fiind dorit si in Premier League, Tottenham si West Ham United fiind cele mai interesate de Tatarusanu.

In varsta de 28 de ani, Ciprian Tatarusanu evolueaza pentru Steaua de patru sezoane, fiind titularul postului de portar.

El a devenit cu ceva timp in urma si goalkeeperul nationalei Romaniei, profitand de trecerea pe “linie moarta” a lui Bogdan Lobont si de statutul de rezerva pe care il are Pantilimon la Manchester City.

Tatarusanu a refuzat sa isi prelungeasca intelegerea cu Steaua in iarna, atunci cand i-a fost propus un nou contract, insa a anuntat recent ca va discuta cu oficialii campioanei la finalul acestui sezon.

Totusi, sunt sanse extrem de mici sa continue in Ghencea. Daca la capitolul performante sta destul de bine, Steaua nu-i poate oferi un salariu care sa se apropie macar de suma pe care ar putea s-o castige in Italia sau Anglia.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …