Wednesday , April 24 2024

Surpriza: Steaua l-a vandut pe Bourceanu la turci. Capitanul ros-albastrilor va juca din aceasta iarna la Trabzonspor

alex-bourceanu

Alexandru Bourceanu va pleca de la Steaua încă din această iarnă, şi nu la vară, atunci când urma să îi expire contractul. Steaua a acceptat o ofertă de 1,6 milioane de euro pentru Alexandru Bourceanu.

Alexandru Bourceanu va juca în Turcia, după ce Steaua a acceptat oferta de 1,6 milioane de euro a lui Trabzonspor. Turcii îi oferă lui Alexandru Bourceanu un salariu de nerefuzat.

ProSport scrie că singura problemă în realizarea transferului lui Alexandru Bourceanu este faptul că oferta vine pe filiera Ioan Becali. Gigi Becali şi-a mandat verii să îi caute echipă lui Alexandru Bourceanu în Turcia, însă căpitanul roş-albaştrilor este reprezentat oficial de Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf. În aceste condiţii, transferul se poate realiza doar dacă Ioan Becali şi Anamaria Prodan vor ajunge la o înţelegere.

Alexandru Bourceanu a fost în această iarnă pe radarul unor formaţii importante din Vest, discutându-se intens despre trecerea lui la Fiorentina.

Trabzonspor este una dintre echipele din al “doilea val” al campionatului din Turcia, după granzii  Fenerbahce, Galatasaray şi Beşiktaş. Trabzonspor a obţinut şapte titluri de campioană şi şi-a trecut opt Cupe ale Turciei în palmares.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …