Wednesday , April 24 2024

Surpriza la Turneul Campioanelor. Sarapova, aproape eliminata dupa meciul cu Petra Kvitova

sarapova

Maria Şarapova (2 WTA) a suferit a doua înfrângere în Turneul Campioanelor de la Singapore, pierzând în două seturi, 3-6, 2-6, în faţa Petrei Kvitova (3 WTA). Serena Williams profită din plin de pe urma înfrângerii rusoaicei, ea fiind sigură că va încheia anul 2014 pe locul 1 în clasamentul WTA.

Maria Şarapova – Petra Kvitova 3-6, 2-6 şi Caroline Wozniacki – Agnieszka Radwanska 7-5, 6-3 au fost meciurile disputate joi în Grupa Albă a Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Pentru Şarapova a fost a doua înfrângere, după cea suferită în faţa lui Wozniacki, marţi, scor 6-7, 7-6, 2-6, astfel că rusoiaca mai are şanse minime să prindă semifinalele. Este o certitudine însă faptul că rusoaica nu o mai poate detrona până la sfârşitul anului pe Serena Williams din fotoliul de lider al tenisului mondial, americanca urmând să încheie 2014 pe locul 1 WTA.

SIMONA HALEP are joi şansa să devină prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor 2014, fiind suficient ca Eugenie Bouchard să îi ia un singur game Serenei Williams în întâlnirea programată de la ora 14.30.

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …