Saturday , April 20 2024

Surpriza in Liga 1: Dinamo, invinsa acasa de CFR Cluj

Etapa cu numarul 16 din Liga 1 s-a incheiat cu o surpriza destul de mare, CFR Cluj reusind sa se impuna destul de clar pe terenul celor de la Dinamo.

dinamo-cfr

Ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0 in Stefan cel Mare si si-au depus o candidatura cat se poate de serioasa la calificarea in play-off.

CFR a deschis scorul in “Groapa” ica din minutul 3. A fost o faza banala, cu un aut executat de pe partea dreapta in careul dinamovist, Romera a prelungit pe spate, iar Juan Carlos a inscris cu un sut sec.

Nici 10 minute mai tarziu arbitrul Catalin Popa a inventat un penalti pentru Dinamo la o faza in care Nistor a incercat sa centreze, iar Laurentiu Rus a blocat balonul cu pieptul. “Centralul” a vazut insa hent si a aratat punctul cu var, chiar daca jucatorul clujenilor a aratat inclusiv pata pe care i-a lasat-o mingea pe tricou.

Palic a fost cel care a executat penaltiul, dar balonul sutat de el a lovit bara. La jumatatea primei reprize, Rotariu a fost aproape de egalare, insa balonul trimis frumos peste Marc a fost respins excelent de Tiago Lopes.

In minutul 27 a venit si golul doi, dupa ce Peteleu a recuperat foarte bine un balon la jumatatea terenului, a urcat spre careul advers si a pasat excelent catre Sorsa, care a punctat cu o “scarita” de efect.

Oliva a inscris pentru Dinamo in debutul partii secunde, dar reusita lui a fost anulata corect pentru o pozitie de offside.

Dinamo s-a chinuit pana la final sa marcheze macar golul de onoare, iar putinii spectatori din Stefan cel Mare i-au cerut din nou demisia antrenorului Ioan Andone.

Echipele de start

Dinamo: Branescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, M. Oliva – Nistor, Busuladzici, Palici – Hanca, Nemec, Rotariu
Rezerve: Penedo, Marici, Ceccarelli, D. Popa, Mahlangu, Gnohere
Antrenor: Ioan Andone

CFR Cluj: T. Marc- T. Lopes, Larie, Horj, Peteleu – L. Rus, Nasciemento – Tomislav, J. Ruiz, Camora- Omrani
Rezerve: Minca, Ad. Paun, D. Roman, Nouvier, Al. Chirita, Negrut, A. Muresean
Antrenor: Vasile Miriuta

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …