Friday , April 19 2024

Suceava ocupă ultimul loc după prima zi a turneului “Patru Regiuni pentru Europa”

Selecționata suceveană a obținut un singur punct și a marcat un singur gol în cele trei meciuri disputate ieri, pe stadionul Areni. Programată pentru mâine, lupta pentru trofeu a rămas o afacere în doi, între nemții din Schwaben și francezii din Mayenne

Suceava ocupă ultimul loc după prima zi a turneului “Patru Regiuni pentru Europa”. Ieri, în prima zi a competiției găzduită de stadionul Areni, selecționata condusă de Bogdan Pantea și Marius Lup a suferit două înfrângeri la limită cu echipele ­si­milare din Schwaben și Mayenne și a remizat cu juniorii din regiunea Cernăuți, reușind să marcheze un singur gol în trei meciuri jucate, prin Denis Solovăstru.

Rezultatele de ieri:

Suceava – Schwaben 0-1

Cernăuți – Mayenne 0-1

Suceava – Cernăuți 1-1

Schwaben – Mayenne 1-1

Mayenne – Suceava 1-0

Cernăuți – Schwaben 1-2

Programul de mâine:

ora 09.30: Mayenne – Cernăuți

ora 10.15: Schwaben – Suceava

ora 11.05: Mayenne – Schwaben

ora 11.50: Cernăuți – Suceava

ora 12.55: Schwaben – Cernăuți

ora 13.40: Suceava – Mayenne

Deschiderea turneului a fost oficiată, ieri dimineață, pe stadionul Areni, de către președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în prezența consilierilor regionali și departamentali din regiunile Schwaben, Cernăuți și Mayenne. “Sportul și cultura pot uni Europa. Asta facem de 18 ani. Este o bună oportunitate pentru a discuta cu cei trei parteneri externi propuneri pentru proiecte viitoare, de interes comun”, a fost mesajul transmis de președintele CJ Gheorghe Flutur.

Antrenorii selecționatei sucevene, Bogdan Pantea și Marius Lup mizează la ediția din acest an a turneului pe 16 jucători, nouă de la ACS Juniorul Suceava și șapte de la LPS Suceava, este vorba de Sebastian Cozma, Alexandru Nistor, Denis Timoficiuc, Vasile Maganu, Ciprian Hostiuc, Sergiu Eremie, Ionică Popovici, Sandu Solcan, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, David Toader, Marian Ilie, Andrei Varasciuc, Denis Solovăstru, Ştefan Socoliuc și Robert Ciornei.

Selecționata Su­cevei a câștigat o singură dată Turneul “Patru Regiuni pentru Europa”, în anul 2011, cu Ciprian Anton pe banca tehnică.

Ediția din acest an a Turneului “Patru Regiuni pentru Europa” este organizată de Consiliul Județean Suceava, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Inspectoratul Şcolar Județean Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Centrul Cultural Bucovina. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …