Friday , April 19 2024

STEAUA s-a calificat în finala Cupei României. 3-1 cu Petrolul

steaua-petrolul

STEAUA a câştigat cu scorul de 3-1 returul cu Petrolul Ploieşti, din semifinalele Cupei României, meci disputat joi seara, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii s-au calificat în finală cu scorul general de 4-1.

Finala Cupei României se va disputa anul acesta pe 31 mai şi le va opune pe Universitatea Cluj şi Steaua. “Şepcile roşii” revin în finală după o pauză de 50 de ani, în timp ce steliştii au jucat ultima finală de Cupa României primăvara trecută, când au pierdut trofeul la penalty-uri, în faţa Astrei Giurgiu.

Steaua a obţinut joi seara calificarea în finala Cupei României, după 3-1 cu Petrolul, scorul general cu care roş-albaştrii merg mai departe fiind 4-1.

Adi Popa, Gabi Iancu şi Cristi Tănase au fost marcatorii Stelei în partida de joi seara, în timp ce pentru ploieşteni a redus din diferenţă prin Ipso, dar trupa lui Mircea Rednic n-a mai avut resursele pentru a egala. De altfel, Steaua i-a fost net superioară Petrolului pe parcursul întregii partide, controlând mai toate momentele jocului, astfel că victoria este logică şi meritată.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …